RESTAURANT OLIVIJN

by Menno Post

Reserveren

Voel je thuis bij Olivijn.

Wij verwelkomen u graag in een van de mooiste en oudste panden van Haarlem voor een ultiem ontspan moment. Ervaar de charme van dit historische pand in zowel het restaurant als de karakteristieke binnentuin en proef de ongegeneerde passie.
Een bezoek aan Olivijn mag voor iedere gelegenheid. Of u nu komt voor een luxueus diner, gezellige lunch of zakelijke vergadering.

Bij Olivijn zijn wij graag lekker onszelf. Dat vertaalt zich door in zowel het menu als de huiselijke ambiance. Zo presenteert chef Menno Post zijn menu persoonlijk aan tafel. Het hele service team van Olivijn ziet erop toe dat het de gast aan niets ontbreekt en dat een ieder wordt gezien en gehoord. Dit alles met een gezonde dosis humor, passie en plezier.

Olivijn prikkelt alle zintuigen.

Menno staat voor eerlijkheid en laat dat doorklinken in zijn werkwijzen. Ieder ingrediënt krijgt de aandacht die het verdient en hiervoor houdt hij het graag dichtbij huis. Vis komt voornamelijk uit de Noordzee en vlees is bij voorkeur van Nederlandse bodem. Er wordt zoveel mogelijk met biologische producten gewerkt en het gebruik van plastic beperken we tot een minimum.
Verder voorzien wij u tijdens uw gehele bezoek van huis gezuiverd en gemineraliseerd water uit herbruikbare flessen. Het resultaat spreekt boekdelen: Michelin bekroonde ons met een ster. De smaken zijn elegant, verfijnd en subtiel gecombineerd tot bijzonder mondvermaak. Uit de kunst en op het bord!

Impressie – Restaurant Olivijn

Verbouwing in Olivijn
‘Ik wil met Olivijn een verandering ondergaan en de ontwikkelingen daartoe liggen momenteel op de tekentafel.
Om antwoord te kunnen geven op de verwachtingen over onze vernieuwde Olivijn richting onze gasten,
hebben wij nog tijd nodig vandaar dat wij op dit moment geen reserveringen aannemen.
Ik kijk uit naar wat de toekomst ons gaat brengen met onze huidige horecabestemming.
De tijd waarin wij nu leven vraagt om veranderingen en die pak ik met
beide handen aan om een vernieuwde toekomst te verwezenlijken.’

Met vriendelijke groet,
Menno Post